ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Filters

ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

EFFECT MICROTECH CS PRO

Το EFFECT MICROTECH CS PRO (Permethrin 8%, Prallethrin 1%, PBO 8%) είναι ένα πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής και στομάχου. Προορίζεται για την καταπολέμηση βαδιστικών εντόμων: κατσαρίδες (Blatella germanica, Blatta orientallis), μυρμήγκια (Monomarium pharaonis) και κοριούς (Cimex lectularius).

PYRECIP blu MICRO E

Εντομοκτόνο για την καταπολέμηση των γερμανικών κατσαρίδων (B. germanica), των εντόμων του είδους L. saccharina (ψαράκια), των κοινών κουνουπιών, της οικιακής μύγας και των σφηκών.

PROVECTA

Εντομοκτόνο με μεικτό υβριδικό τρόπο δράσης. Δρα με φυσικό τρόπο(εξωτερική ακινητοποίηση). Για αποτελεσματικό έλεγχο ανθεκτικών πληθυσμών εντόμων .

EFFECT UNIVERSAL RTU

Το EFFECT UNIVERSAL RTU (Permethrin 0.25% , Chrysanthemum cinerariaefolium extract 0,01% ) είναι ένα ετοιμόχρηστο πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής και στομάχου για την καταπολέμηση μυγών και κατσαρίδων.

EFFECT NEOPERMIN+

Εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής και στομάχου. Προορίζεται για την καταπολέμηση της γερμανικής κατσαρίδας, των μυρμηγκιών και της οικιακής μύγας.

GOKILAHT 10MC

To GOKILAHT 10MC (cyphenothrin 10.4%) είναι ένα εντομοκτόνο στομάχου και επαφής για την καταπολέμηση μυγών και βαδιστικών εντόμων.

BIFENT FOGGER PLUS

Εντομοκτόνο σε μορφή αερολύματος για 500 m3 .

CYPELL FLASH EW

Το CYPELL FLASH EW (cypermethrin 10%) είναι ένα πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής και στομάχου για την καταπολέμηση ιπτάμενων (κουνούπια, μύγες, λεπιδόπτερα), βαδιστικών εντόμων (κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριοί, ψύλλοι) και ακάρεων

K-OTHRINE 25 SC

Εντομοκτόνο (deltamethrin 2,47%) για την καταπολέμηση βαδιστικών εντόμων, συμπεριλαμβανομένων των κατσαριδών, καθώς και της οικιακής μύγας.

EFFECT ULTIMUM EC

Το EFFECT ULTIMUM EC (Tetramethrin 1%, Permethrin 6%, PBO 18%) είναι ένα πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για την καταπολέμηση βαδιστικών εντόμων (κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριοί) και ιπτάμενων εντόμων (μύγες).

FENDONA PRO 6SC

Το FENDONA PRO 6SC (alphacypermethrin 6,27% ) είναι ένα υψηλής αποτελεσματικότητας πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου σε μορφή πυκνού εναιωρήματος (SC), για την καταπολέμηση ιπταμένων και βαδιστικών εντόμων υγειονομικής σημασίας.

OLIMERO PRO 6SC

Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στοµάχου, για την καταπολέμηση ιπτάμενων και ερπόντων εντόµων καθώς και προνυµφικών σταδίων, σε κατοικημένους χώρους.