ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Filters

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όλα τα βιοκτόνα προϊόντα της Γούλας Protection. Προϊόντα φυτοπροστασίας, εντομοκτόνων, απωθητικών, παγίδων & φαρμάκων εντόμων, παράσιτων & τρωκτικών.

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Φίλτρο κατά ιδιότητες

EFFECT MICROTECH CS PRO 5LT

Το EFFECT MICROTECH CS PRO (Permethrin 6%, Prallethrin 1%, PBO 8%) είναι ένα πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής και στομάχου. Προορίζεται για την καταπολέμηση βαδιστικών εντόμων: κατσαρίδες (Blatella germanica, Blatta orientallis), μυρμήγκια (Monomarium pharaonis) και κοριούς (Cimex lectularius).

PYRECIP blu MICRO E

Εντομοκτόνο για την καταπολέμηση των γερμανικών κατσαρίδων (B. germanica), των εντόμων του είδους L. saccharina (ψαράκια), των κοινών κουνουπιών, της οικιακής μύγας και των σφηκών.

AIR - 160

Συσκευή καθαρισμού αέρα με φίλτρο 3Μ υψηλής ροής αέρα (ηλεκτροστατικό HAF) , απολύμανσης με λάμπα UVC και ιονισμού αέρα .

AIR - 300

Συσκευή καθαρισμού αέρα με φίλτρο HEPA τύπου Η13 ή τύπου TVOC και απολύμανσης με λάμπες UV - C .

DELTA TRAP

Παγίδα κόλλας τύπου δέλτα για χρήση σε συνδυασμό με όλες τις φερομόνες .

DUAL -ll UV POWERLIGHT

Πολύ ισχυρός, διπλής λειτουργίας επαγγελματικός φακός με UVA και λευκό φως. Περιλαμβάνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-on και καλώδιο φόρτισης usb-c.

MTP TUNNEL

Δολωματικός Σταθμός ασφαλείας τούνελ για αρουραίους με διπλό κλείδωμα .

PROVECTA

Εντομοκτόνο με μεικτό υβριδικό τρόπο δράσης. Δρα με φυσικό τρόπο(εξωτερική ακινητοποίηση). Για αποτελεσματικό έλεγχο ανθεκτικών πληθυσμών εντόμων .

ΦΕΡΟΜΟΝΕΣ ΕΝΤΟΜΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ

Φερομόνες για έντομα αποθηκών .

ΦΕΡΟΜΟΝΕΣ ΕΝΤΟΜΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ , ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΩΝ

Φερομόνες για έντομα φρούτων , λαχανικών και φυτών .

EFFECT UNIVERSAL RTU

Το EFFECT UNIVERSAL RTU (Permethrin 0.25% , Chrysanthemum cinerariaefolium extract 0,01% ) είναι ένα ετοιμόχρηστο πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής και στομάχου για την καταπολέμηση μυγών και κατσαρίδων.

EFFECT NEOPERMIN+

Εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής και στομάχου. Προορίζεται για την καταπολέμηση της γερμανικής κατσαρίδας, των μυρμηγκιών και της οικιακής μύγας.