ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Filters

ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΑ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

SELONTRA RB

Το SELONTRA RB είναι ένα ισχυρό τρωκτικοκτόνο με διαφορετικό τρόπο δράσης από τα αντιπηκτικά τρωκτικοκτόνα , που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ποντικών και των αρουραίων. Παρουσιάζεται ως μια εξαιρετικά εύγευστη σύνθεση μαλακών κύβων 20gr.

RODEX OKTABLOK compressed block

Το RODEX OKTABLOK compressed block είναι ένα ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ποντικών και των αρουραίων. Μια δόση σκευάσματος αρκεί για να ληφθεί η θανατηφόρος δόση.

RATREX PRO PASTA

Το RATREX PRO PASTA είναι ένα ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο σε μορφή πάστας, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ποντικών (Mus musculus) και των αρουραίων (R. norvegicus). Μια δόση σκευάσματος αρκεί για να ληφθεί η θανατηφόρος δόση

BARRIO BLOCK

Το BARRIO BLOCK είναι ένα ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ποντικών (Mus musculus) και των αρουραίων (Rattus rattus και R. norvegicus). Μια δόση σκευάσματος αρκεί για να ληφθεί η θανατηφόρος δόση.

RODEX OKTABLOK

Το RODEX OKTABLOK είναι ένα ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ποντικών και των αρουραίων. Μια δόση σκευάσματος αρκεί για να ληφθεί η θανατηφόρος δόση.

Ratonex

Το Ratonex είναι υγρό τρωκτικοκτόνο για καταπολέμηση ενάντια σε αρουραίους και ποντίκια.

RATIMOR BB

Το RATIMOR BB είναι ένα ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ποντικών (Mus musculus) και των αρουραίων (Rattus rattus και R. norvegicus). Μια δόση σκευάσματος αρκεί για να ληφθεί η θανατηφόρος δόση.

RATIMOR RB

Το RATIMOR RB είναι ένα ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο σε μορφή πάστας, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ποντικών (Mus musculus) και των αρουραίων (Rattus rattus και R. norvegicus). Μια δόση σκευάσματος αρκεί για να ληφθεί η θανατηφόρος δόση

MEGALON BLOCK

Το MEGALON BLOCK είναι ένα ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ποντικών (Mus musculus) και των αρουραίων (Rattus rattus και R. norvegicus). Μια δόση σκευάσματος αρκεί για να ληφθεί η θανατηφόρος δόση.

AROURIN BAIT

Ισχυρό ποντικοφάρμακο σε μορφή σπόρων.

BROCUM PELLETS

Το BROCUM PELLETS είναι ένα ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ποντικών (Mus musculus) και των αρουραίων (Rattus rattus και R. norvegicus). Μια δόση σκευάσματος αρκεί για να ληφθεί η θανατηφόρος δόση.

STORM BLOCK BAIT

Το STORM είναι ένα ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ποντικών και των αρουραίων.