ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Filters
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2019' 'Απρίλιος'

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ HACCP
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ HACCP

Το όνομα προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Hazard Analysis and Critical Control  Points και σημαίνει Ανάλυση Κινδύνων και προσδιορισμό Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου. Είναι ένα σύστημα διαχείρισης στην αλυσίδα των τροφίμων με σκοπό την παραγωγή  προϊόντων με υψηλό επίπεδο υγιεινής. Αυτό επιτυ...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΣΦΙΝΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΣΦΙΝΗ

Η Φωσφίνη (PH3) ανήκει στην κατηγορία των εντομοκτόνων. Είναι αέριο που παράγεται από χημική αντίδραση του Φωσφορούχου αργιλίου ή του Φωσφορούχου μαγνησίου με την ατμοσφαιρική υγρασία. Οι χημικές αντιδράσεις είναι οι ακόλουθες:
AlP+2H2O =AlO(OH)+ PH3 ( υδροξείδιο αργιλίου και φωσφίνη)  και ...

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ

Τα τρωκτικά θεωρούνται από τα πλέον οργανωμένα και επιτυχημένα θηλαστικά στο ζωικό βασίλειο. Ζώα πολύ ζημιογόνα αλλά και επικίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου. Προσαρμόζονται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες περιβάλλοντος, είναι πανέξυπνα ,με τις αισθήσεις τους (πλην της οράσεως) πολύ καλά αναπτυγμένε...

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Rattus Norvegicus Rattus Rattus Mus Musculus ΧΡΩΜΑ Καφεκόκκινο   Σκούρο γκρι Μαύρο-σταχτί γκρι ΒΑΡΟΣ ...